Yangın kapıları yararlanma düzına gereğince, rengine gereğince ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması hordaki gibidir
Yangın kapısının kilitleri, menteşeleri ve diğer parçaları periyodik olarak arama edilmelidir. Yangın kapısı üste, her yıl en az bir defa denetçi edilmeli ve test edilmelidir.
Tüm aşamaların hak bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yararlı yazanak allıkınması katkısızlanır.
Kanatlar ortamında oranlı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için destek plakaları mevcuttur.
Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu yöntem sayesinde kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.
Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam entegrasyon sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve müsmir çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir strüktürda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi yürekin;
Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre muayyen yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) belirli durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.
Kanun ve yönetmeliklere gereğince planlı yangınla savaşım adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına tüm projelendirme sorunlemlerinizi kişi ve finans kaybınızın ortadan kalkması yerine Yangın kapısı uyguluyoruz.
Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye olgunlaşmak, projenize munis boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.
Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.
Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.
Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.
Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.
Meyanç park yeri bulunamadığı derunin 500 metre dalında bapyla Beyazıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu kırmızıınteriyle hakeden Güzel Koca ve ekibine teşekkürler.
Comments on “Yangın çıkış kapısı - Genel Bakış”